+31 (0)43 363 82 18 / 363 59 06

Danscentrum BEATS AND BARS

Bokwa

HET ONTSTAAN…

Bokwa is ontwikkeld door de internationaal bekende fitnesspersoonlijkheid Paul Mavia. Hij is één van de meest toonaangevende fitnessinstructeurs in Los Angeles. Mavia was op zoek naar een dans die iedereen snel kon doen, maar waar je wel intensief mee sport. Acht jaar lang is hij bezig geweest met het ontwikkelen van Bokwa. Bokwa is een nieuwe vorm van groepstraining met een totaal andere benadering dan de tot nu toe bestaande dansworkouts. Het is een energieke cardioworkout waarbij deelnemers al dansend patronen van letters en cijfers op de vloer ‘tekenen’. Je maakt combinaties met de L, O, 1 en vele andere letters en cijfers. Bij Bokwa wordt bewogen op actuele populaire muziek. Vanwege de actieve muziek, het plezier en de vaste voorspelbare passen voelt Bokwa niet zozeer als een workout.

Proefles!

BOKWA

Het is altijd mogelijk om eens een proefles te komen doen. Voor een proefles hoeft u geen afspraak te maken. Er zijn ook geen kosten aan verbonden. Voor een proefles in de doorlopende clubs kunt u gewoon op betreffende dag en tijd langs komen.  Deze dagen en tijden zijn te vinden in het hier onderstaand lesoverzicht.
BOKWA

BEATS AND BARS

BELEEFT HET, DOE MEE…

Wat is Bokwa

ANDERS DAN ANDER WORK-OUTS

Bokwa is een energieke cardioworkout waarbij deelnemers al dansend patronen van letters en cijfers op de vloer ‘tekenen’. Je maakt combinaties met de L, O, 1 en vele andere letters en cijfers. De 1 maak je bijvoorbeeld door twee stappen naar voren te doen en een kick te geven met je rechtervoet, dan ga je weer achteruit. Voor de L doe je nog een stap opzij. Bij Bokwa wordt bewogen op actuele populaire muziek. Vanwege de actieve muziek, het plezier en de vaste voorspelbare passen voelt Bokwa niet zozeer als een workout. Toch kan je tot wel 1200 calorieën verbranden in één trainingssessie. Eigenlijk ziet Bokwa er niet eens heel anders uit dan wat er de afgelopen jaren al gedaan werd in de fitnesscentra, maar het is enorm populair. Het grootste verschil met andere workouts is dat iedereen kan meedoen. Er wordt ook wel gezegd: “Als je kan bewegen en spellen, kan je Bokwa doen”. Doordat de passen gestructureerd en gebaseerd zijn op de vaste patronen van letters en cijfers is het niet nodig om de passen te tellen, zoals bij de meeste andere dansvormen en dansfitnessprogramma’s. Ook zijn er geen ingewikkelde choreografieën, omdat er gewerkt wordt met vaste patronen. Om het voor gevorderde dansers interessant te houden zijn er verschillende niveaus.
BOKWA FITNESS ONBEPERKTE FITNESS ZUMBA, STRONG, BOKWA EN PILOXING LIDMAATSCHAP / CLUB /CURSUS KOSTEN * Ingaand vanaf de laatste dag van de maand waarin schriftelijk is opgezegd.
€ 29,50 per maand plus éénmalig inschrijfgeld € 22,50 1x per week dansclub Extra: Gratis 1 maal per week extra meedansen bij overige groepsfitness clubs (Zumba, Strong, Bokwa, Piloxing) Plus gratis account Beats and Bars Portal Opzegtermijn: 1maand
€ 39,50 per maand plus éénmalig inschrijfgeld € 22,50 Onbeperkt alle fitnessclubs volgen! Extra: Gratis account Beats and Bars Portal Opzegtermijn: 1 maand* 
Copyrights © Alle rechten voor behouden aan Crea-Danscentrum “on Beats and Bars” vof                                                                                                                        Webdesign Harold Lousberg                                       

WACHT NIET AF, MAAR DANS MEE….

KIES JE DAG EN START JOUW TRAINING
ZUMBA LESTIJDEN / LESROOSTER Zondag, 11:00-11:50 uur  -Doorlopend- Instappen altijd mogelijk!
SWEAT THE ALPHABET AND DANCE THE DIGITS  IT’S BOKWA BABY!    Bokwa Bokwa is een nieuwe en compleet andere vorm van groepstraining met een totaal andere benadering dan de tot nu toe bestaande dansworkouts. Bokwa deelnemers tekenen letters en cijfers met hun voeten tijdens het beoefenen van een energieke cardio workout routine. Dit alles op actuele hedendaagse muziek. Het concept dat geschikt is voor elke leeftijd schrijft al dansend de letters en cijfers zoals bijvoorbeeld de L,3.J en K en vele andere combinaties op de vloer. +31 (0)43 363 82 18 / 363 59 06 Wie zijn wij Danslessen Fitnesslessen Weekoverzicht Inschrijven Iets te vieren? Activiteiten Overige Contact Home Inlog Portal Inlog Portal 043 - 3635906 / 3635906 NU INSCHRIJVEN Locatie adres: Severenplein 25e 6225 AZ Maastricht 00 31 (0)43 363 59 06 info@beatsandbars.nl  DE ENIGE MANIER OM TE ONTDEKKEN OF IETS WERKT IS DOOR HET TE DOEN!  Correspondentie adres: Ambyerstraat Zuid 84 6225 AJ Maastricht 00 31 (0)43 363 82 18 info@beatsandbars.nl NEEM EEN LIDMAATSCHAP BIJ BEATS AND BARS SCHRIJF NU ONLINE IN VOOR EEN VAN ONZE DANS EN/OF FITNESS CLUBS! NU INSCHRIJVEN
Inlog Portal Inlog Portal
043 - 3635906 / 3635906
Inlog Portal Laatste Nieuws

Welkom

bij Beats and Bars

Van harte welkom op de website van Danscentrum Beats and Bars! Onze website biedt u de nodige informatie over de verschillende vormen van dans en dansfitness lessen die wij te bieden hebben. Wilt u nog meer te weten komen over Beats and Bars, mail dan naar info@beatsandbars.nl of bel naar 043-3638218/3635906. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen!
DANSCENTRUM BEATS AND BARS.
+31 (0)43 363 82 18 / 363 59 06
DANSCENTRUM BEATS AND BARS
Correspondentie adres: Ambyerstraat Zuid 84 6225 AJ Maastricht 00 31 (0)43 363 82 18 info@beatsandbars.nl Locatie adres: Severenplein 25e 6225 AZ Maastricht 00 31 (0)43 363 59 06 info@beatsandbars.nl NU INSCHRIJVEN NU INSCHRIJVEN NEEM EEN LIDMAATSCHAP BIJ BEATS AND BARS SCHRIJF NU ONLINE IN VOOR EEN VANONZE DANS EN/OF FITNESS CLUBS!
Copyrights © Alle rechten voorbehouden aan Crea-Danscentrum “on Beats and Bars” vof