Bokwa
Copyrights © Alle rechten voor behouden aan Crea-Danscentrum “on Beats and Bars” vof
DS BEATS AND BARS      ONS TEAM        PRIVE-LESSEN
Bokwa is een nieuw en compleet andere benadering van groeps- training die zich momenteel heel snel verspreid over de hele wereld. Bokwa is anders! Geen getelde stappen Omdat de Bokwa stappen gestructureerd zijn en gebaseerd op de vormen van letters en cijfers heeft Bokwa geen telling nodig bij het maken van de stappen zoals bij een traditioneel 8-tellen systeem dat gebruikt wordt bij de meeste fitness programma’s. Voel simpelweg de muziek en beweeg op de beat ervan samen met de andere deelnemers binnen de groep. Als je eenmaal de stappen kent volgens de structuur van Bokwa is deze van jou en dans je hetzelfde als andere Bokwa deelnemers in bijvoorbeeld Taiwna, Australië, Engeland of de U.S.A. Bokwa is echt universeel. We doen Bokwa op hedendaagse actuele populaire radiohits. Het zijn vaak dezelfde titels die je hoort op je autoradio. Iedereen kan meedoen aan Bokwa. Iedereen deelt een geweldige ervaring in zijn eigen groep. Het voelt helemaal niet aan als een work-out vanwege de energieke muziek die gebruikt wordt, het plezier dat je beleeft en de vaste voorgeschreven stappen samen met de motivatie die dit brengt raken mensen helemaal verslingerd aan Bokwa. Je hebt niet eens in de gaten dat je tot wel 1200! calorieën verbrandt in een enkele sessie. Inschrijven nu mogelijk!
per maand: € 29,50 p.pers. Inschrijfgeld: € 22,50 p.pers. Opzegtermijn: 1 maand** Extra: Gratis 1 maal per week extra bij overige groepsfiness clubs (Zumba, Strong, Bokwa, Piloxing of Piloxing knockout) ** ingaande vanaf de laatste dag van      de kalendermaand waarin      schriftelijk wordt opgezegd.
BOKWA® FITNESS Zondag, 11:00- 11:50 uur   doorlopend, altijd instappen mogelijk
Lesoverzicht Kosten Proeflessen
Het is altijd mogelijk om eens een proefles te komen doen. Voor deze proefles hoeft u geen afspraak te maken. Er zijn ook geen kosten aan verbonden. Proefles BOKWA Zo. 25 febr. en 04 mrt.’18 om 11:00 uur Voor een proefles in de doorlopende clubs kunt u gewoon op betreffende dag en tijd langs komen. Deze dagen en tijden zijn te vinden in het hierboven staand lesoverzicht.
ONBEPERKTEGROEP FITNESS Zumba®, Piloxing®,  Bokwa® en Strong by Zumba € 39,50 per maand € 22,50 inschrijfgeld1 maand opzegtermijn
Webdesign Shauni & Harold Lousberg
AANMELDEN AANMELDEN