HipHop voor Mama’s & Ladies
Copyrights © Alle rechten voor behouden aan Crea-Danscentrum “on Beats and Bars” vof
DS BEATS AND BARS      ONS TEAM        PRIVE-LESSEN
HipHop voor Mama’s & Ladies HipHop voor Mama’s & Ladies is uitsluitend voor dames en zeer populair bij DS Beats and Bars! Hier wordt de HipHop van de jongeren gedaan, echter aangepast aan de moderne, gezellige dames van deze tijd! Het combineert het dansen met een lichte fitness-workout Check het lesoverzicht en kom gezellig eens een gratis proefles doen! Nu inschrijven!
per maand: € 29,50 p.pers. Inschrijfgeld: € 22,50 p.pers. Opzegtermijn: 1 maand** Extra: Gratis 1 maal per week extra bij parallel club ** ingaande vanaf de laatste dag van      de kalendermaand waarin      schriftelijk wordt opgezegd.
HipHop voor Mama’s & Ladies Dinsdag, 09:30- 10:30 uur Vrijdag, 09:30- 10:30 uur   doorlopend, altijd instappen mogelijk
Lesoverzicht Kosten Proeflessen
Het is altijd mogelijk om eens een proefles te komen doen. Voor deze proefles hoeft u geen afspraak te maken. Er zijn ook geen kosten aan verbonden. Proefles HIPHOP voor Mama’s & Ladies Di. 27 febr. en 06 mrt.’18 om 09:30 uur Vr. 02 en 09 mrt.’18 om 09:30 uur Voor een proefles in de doorlopende clubs kunt u gewoon op betreffende dag en tijd langs komen. Deze dagen en tijden zijn te vinden in het hierboven staand lesoverzicht.
Webdesign Shauni & Harold Lousberg
AANMELDEN AANMELDEN