Piloxing
Copyrights © Alle rechten voor behouden aan Crea-Danscentrum “on Beats and Bars” vof
DS BEATS AND BARS      ONS TEAM        PRIVE-LESSEN
 Piloxing de nieuwe fitness-rage:      pilates, boksen en dansen Piloxing is een nieuwste in fitness. Een combinatie van pilates, boksen en dansen Piloxing is overgewaaid uit Amerika en zet nu voet op Europese bodem. Het is het eerste programma dat de flexibiliteit van Pilates, de cardio en kracht van boksen en het plezier en de sensualiteit van dansen combineert tot een high energie workout. De muziek in combinatie met de bewegingen zwepen je op en maken je enthousiast. Bij Piloxing sta je nooit stil. Je werkt al je spieren af onder opzweppende muziek, daardoor houd je de les  beter vol. Je beweegt veel en herhaalt veel oefeningen, in een varieerd tempo van langzaam tot snel. Het is een pittige vorm van fitness waarbij je veel calorieën verbrandt, je conditie verbetert en spieren opbouwt. Inschrijven nu mogelijk!
per maand: € 29,50 p.pers. Inschrijfgeld: € 22,50 p.pers. Opzegtermijn: 1 maand** Extra: Gratis 1 maal per week extra bij overige groepsfiness clubs (Zumba, Strong, Bokwa, Piloxing of Piloxing knockout) ** ingaande vanaf de laatste dag van      de kalendermaand waarin      schriftelijk wordt opgezegd.
PILOXING® FITNESS Dinsdag, 19:00- 19:50 uur Zaterdag, 09:30- 10:20 uur*    doorlopend, altijd instappen mogelijk
Lesoverzicht Kosten Proeflessen
Het is altijd mogelijk om eens een proefles te komen doen. Voor deze proefles hoeft u geen afspraak te maken. Er zijn ook geen kosten aan verbonden. Proefles PILOXING Di. 27 febr. en 06 mrt.’18 om 19:00 uur Za. 03 en 10 mrt.’18 om 09:30 uur Voor een proefles in de doorlopende clubs kunt u gewoon op betreffende dag en tijd langs komen. Deze dagen en tijden zijn te vinden in het hierboven staand lesoverzicht.
ONBEPERKTEGROEP FITNESS Zumba®, Piloxing®,  Bokwa® en Strong by Zumba € 39,50 per maand € 22,50 inschrijfgeld1 maand opzegtermijn
Webdesign Shauni & Harold Lousberg
AANMELDEN AANMELDEN