PRIVELES
Copyrights © Alle rechten voor behouden aan Crea-Danscentrum “on Beats and Bars” vof
DS BEATS AND BARS      ONS TEAM        PRIVE-LESSEN
PRIVÉ DANSLES Hou je niet van dansen in groepsverband maar je wilt wel graag leren dansen als paar? Of is er een bruiloft in zicht en nog snel even wat lesjes Stijldansen nodig? Dat kan allemaal!  En zo kunnen er wel duizend redenen zijn waarom jij graag wat prive danslessen wilt krijgen. In een privé dansles leer je meer dan in een groepsdansles. Waarom? Omdat de prive dansles speciaal aan jouw wensen is aangepast. De dansdocent kan ingaan op wat nodig blijkt en past het les-leerplan hierop aan. Daarom heb je minder uren nodig voor hetzelfde- zoniet een beter- resultaat. Het is best uitdagend 1-op-1 werken, maar opgaan in een groep kan ook spanning met zich meebrengen. Wil je die persoonlijke aandacht? Dan is privé dansles wellicht iets voor jou (en/of voor jouw partner). Na een paar uur zie je al resultaat! Wacht niet langer, bel of mail ons……
Privé-les € 85,- per les (losse les van 50 min.) Privé Trio Pack € 80,- per les (3 x 50 min.) Privé Fiver Pack € 75,- per les (5 x 50 min.) Privé Teen Pack € 70,- per les (10 x 50 min.)
Openingsdans  Een spetterende openingsdans voor de avond van je leven Hiervoor zijn jullie bij DS Beats and Bars aan het juiste adres! Een bruiloft is één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag waarop je wilt dat alles perfect is. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom helpen we jullie graag om op deze dag jullie openingsdans tot een groot succes te maken. In de privé danslessen leren wij jullie op de muziek van jullie voorkeur een originele openingsdans die bij jullie past. Hebben jullie nog geen muziekkeuze gemaakt, dan helpen wij jullie daar ook bij. Tijdens de danslessen besteden we aandacht aan de choreografie, de danshouding, muzikaliteit en uitvoering van de openingsdans. Danservaring is niet vereist, wij kijken samen wat mogelijk is want iedereen kan leren dansen.
Kosten
Webdesign Shauni & Harold Lousberg